fiets cadeautjes kind

Cadeautjes vinden voor je kind kan soms lastig zijn. Zeker met de drukke feestdagen wanneer je nog duizend andere dingen aan je hoofd hebt. Heeft je kind een nieuwe fiets gekregen en wil je je kind graag verrassen met leuke fietsaccessoires? Of heeft je kind toevallig geen lijst vol met cadeautjes die hij of zij graag zou willen hebben? Met deze 8 geweldige fiets cadeautjes voor je kind sla je de plank namelijk nooit mis. 

Fietsmand of fietskrat 

Een fietsmand of fietskrat ziet er niet alleen leuk uit, maar is daarnaast ook super handig. Met zware rugzakken op de rug, banen kinderen zich een weg naar school. Een fietsmand of krat kan daar dan het verschil maken en de rest comfortabeler maken. 

Daarnaast heb je ook een leuk krathoesje om de spullen in een regenbui droog te houden. Krathoezen heb je in verschillende kleuren en maten. 

Bekijk hier wat krathoesjes.

Fietstas 

Ten tweede, een fietstas. Geen fan van een mand of krat? Dan biedt de fietstas een erg kleurijk en leuk alternatief. Een fietstas wordt gevestigd op de bagagedrager van de fiets, integendeel tot de fietskrat. Hierdoor heeft het kind meer controle over het stuur, omdat het gewicht niet op het stuur ligt. 

Bekijk hier verschillende fietstassen.

Handschoenen en regenjas 

Verder zijn handschoenen en een regenjas noodzakelijk tijdens de winterdagen. In de winter valt er namelijk mogelijk sneeuw, kan er een ijzige wind opsteken en zijn er regenbuien dat je kind moet kunnen trotseren tijdens het dagelijkse fietstochtje naar school. 

Kinderhelm 

Het derde cadeau voor je kind is een fietshelm. Dit kan stiekem ook een cadeautje voor jezelf zijn. Iedere ouder wil namelijk dat zijn of haar kind veilig de straat op gaat en een fietshelm kan natuurlijk ernstige hoofdverwondingen voorkomen bij ongelukken. Gelukkig hoeft een fietshelm tegenwoordig niet meer zwart te zijn, maar heb je tal van vrolijke kleuren. Dus niet alleen veilig de straat op, maar vooral ook fleurig. 

Bekijk hier de fleurige fietshelmen.

Veiligheids vlag en fietstoeters 

Daarnaast, kan het ook handig zijn om een vlaggetje op de kleinere fietsen te zetten. Het ziet er niet alleen leuk uit, maar het zorgt er ook voor dat je fietsende kleuter niet over het hoofd wordt gezien. En in combinatie met een leuke fietstoeter, vallen ze nog meer op! 

Bekijk hier kleurrijke veiligheidsvlaggetjes.

Fiets accessoires  

Tot slot heb je natuurlijk ook de accessoires voor de fiets. Zo kan jouw kind de fiets helemaal pimpen en eigen maken. Denk bijvoorbeeld aan een sleutelhanger, stickers, spaakkralen, km teller en fiets slingers.

Kortom, cadeautjes voor je kind zijn niet alleen leuk, maar ook veilig en nuttig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *