Wat zijn de beste kinderfiets merken en welke is het meest geschikt voor mijn kind? Je kind wilt natuurlijk dat de fiets er stoer uitziet, een mooi kleurtje heeft en is voorzien van leuke stickers. Daarnaast moet de fiets veilig en van goede kwaliteit zijn.

Er zijn veel verschillende kinderfiets merken, daarom hebben wij een lijstje gemaakt van de top 5 beste en veiligste kinderfiets merken.

1. Gazelle

Gazelle is opgezet in 1892 en het belangrijkste kenmerk van deze fietsen is de kwaliteit. De kinderfietsen van Gazelle zijn van hoogwaardige materialen. Naast de kwaliteit ogen de fietsen van Gazelle ook goed. De fietsen worden gemaakt van wielmaat 12 tot 28 inch.  

Gazelle kinderfiets. De juist kiezen

Bekijk hier de 20 inch en hier voor de 24 inch.

2. Batavus

Batavus is ietsje later opgericht, in 1904 en net zoals Gazelle heeft dit merk een goede reputatie op de fietsenmarkt. Ook vele volwassenen willen dit merk in hun schuur hebben. Dit geldt ook voor kinderfietsen, zo heeft Batavus robuuste stoere meisjesfietsen met een leuk mandje en sportieve jongensfietsen. 

Bekijk de Batavus kinderfietsen in ons assortiment: de 12 inch, de 16 inch en de 24 inch.

3. Loekie 

Hoewel Gazelle en Batavus erg bekende fietsmerken zijn, is Loekie een erg populair merk onder de kinderfietsen. Dit doordat Loekie alleen maar fietsen maakt voor de allerjongsten, van 3 tot 9 jaar, waaronder loopfietsen. Loekie staat bekend om de kleurrijke fietsen van sterk en duurzaam materiaal. Zo heb je bijvoorbeeld stoere BMX lookalike fietsjes, met zijwieltjes! 

Bekijk de stoere, schattige en kleurrijke fietsjes in ons assortiment: 

Bekijk hier de 12 inch en hier voor de 20 inch.  

4. Alpina 

Net zoals Loekie, maakt Alpina fietsen voor kinderen met een leeftijd van 3 tot 12 jaar. Het dan ook niet gek dat bij Alpina, veiligheid altijd voorop staat. Ideaal dus voor kinderen die dagelijks naar school fietsen, wetende dat je kind op een stevige, duurzame en betrouwbare fiets rondrijdt. 

Bekijk hier de 16 inch.

5. Puky 

Als laatste hebben we, Puky, die ook alleen maar kinderfietsen maakt voor de allerjongste fietsers. Het Duitse kinderfiets merk maakt loopfietsen, skelters, driewielers, éénwielers en fietsen voor kinderen van 10 jaar of jonger. Kenmerkend aan dit merk is dat de fysieke ontwikkeling voorop staat, zoals de bewegingsvrijheid en duurzaamheid. 

Bekijk hier de 18 inch.

BikeFlip heeft dus een assortiment van kinderfietsen met deze top merken. Deze fietsen zijn van goede kwaliteit, waardoor de fietsen lang goed blijven. Dus zoek een duurzame fiets uit van goede kwaliteit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *