Cas

Founder Casparis weet met zijn enthousiasme iedereen aan een BikeFlip te helpen. Tot zijn grote spijt is hij met zijn 196 cm zelf alleen net te lang voor zo’n kinderfiets. Meer keuze voor de kids dus!

Paul

Founder Paul is een heuse fietsfanaat. Hij wil zoveel mogelijk kinderen en volwassenen aan en op de fiets helpen. Zijn droom is een samenleving die minder afhankelijk is van de auto.

Youssef

Fietsenmaker Youssef is van onschatbare waarde voor onze werkplaats. Naast een talenknobbel heeft hij ook twee rechter handen.

Fabian

Fietstechnicus Fabian is niet alleen heel handig, hij weet ook nog eens alle aspecten van het fietsenmakersvak goed uit te leggen. Heb je een technische vraag? Fabian weet altijd raad!

Fleur

Door het werk van Fleur kan BikeFlip groeien. Fleur zorgt ervoor dat iedereen die een BikeFlip fietsje wil, ons goed weet te vinden. Hulde voor Fleur!

Walid

Walid is één van onze toppers in de werkplaats! Met oog voor detail en een passie voor het upcyclen van kinderfietsen!

Sietse

Werkplaatsadviseur Sietse weet van de hoed en de rand. Door zijn ruime ervaring met lasapparatuur en ander gereedschap is geen klus te gek.

Mohamad

Fietstechnicus Mohamad heeft altijd een glimlach op zijn gezicht. Mohamad versterkt het BikeFlip team daarnaast met zijn vakkundige kennis.