BikeFlip’s aanbod binnen het kindtegoed voor de U-pashouder

Voor het kindpakket van de U-pashouders biedt BikeFlip een circulaire gecontroleerde tweedehands (kinder)fiets met omruilgarantie om de fiets 1x gratis om te wisselen voor een grotere maat als het kind uit zijn huidige BikeFlip fiets is gegroeid. Zo zorgen we dat ieder kind op de juiste maat fiets fietst!

(Voorwaarde is dat uw huidige BikeFlip fiets in redelijke staat is zoals normaal gebruik betaamd. Een BikeFlip medewerker bepaalt of dit het geval is op het omruilmoment.)

Bikeflip biedt 2 tarieven voor de aankoop van een fiets aan op basis van leeftijd:

– 0 t/m 7 jaar: € 75

– 8 t/m 17 jaar: € 150

Uiteraard krijgt de pashouder een passende fiets op basis van postuur (lengte/gewicht).

Bij de genoemde tarieven is een deugdelijk slot (kleine fietsen een hangslot, grotere fietsen een frameslot) en setje verlichting inbegrepen.

Koopovereenkomst met omruilgarantie: Bikeflip overhandigt bij aankoop van de fiets een brief van koopovereenkomst waarin de omruilgarantie is beschreven, zodat de pashouder deze kan overhandigen wanneer hij zijn/haar fiets wil omruilen.

Daarnaast kan de Upashouder kan zijn eigen oude fiets inruilen voor korting op de aanschaf van een nieuwe fiets bij Bikeflip. De maximum korting is 40 euro.  Het daadwerkelijke kortingsbedrag is afhankelijk van de kwaliteit van de ingeleverde fiets. De korting wordt per fiets vastgesteld en moet door zowel Upashouder als BikeFlip goedgekeurd worden. Worden Huurder en BikeFlip het niet eens over de hoogte van de vergoeding, dan wordt de oude fiets niet ingenomen door BikeFlip.

Tenslotte biedt BikeFlip reparaties met 20% korting aan aan de Upashouders:

                        Kost gemiddeld    Prijs BikeFlip 

(incl 20% korting)

Band plakken                € 7,50            € 6

Binnenband vervangen voorwiel        € 15            € 12

Binnenband vervangen achterwiel    € 20            € 16

Buitenband vervangen voorwiel        € 17,50        € 14

Buitenband vervangen achterwiel    € 22,50        € 18

Zadel vervangen                € 15            € 12

Handvatten vervangen            € 7,50            € 6