Abonnement

In geval van vermissing of diefstal van de fiets is huurder verplicht om dit binnen 24 uur te melden aan BikeFlip, de sleutel van de fiets aan BikeFlip te overhandigen en samen met een medewerker van BikeFlip aangifte te doen. Huurder is in dat geval een eigen risico verschuldigd. Het van toepassing zijnde eigen risico voor het BikeFlip abonnement bedraagt EUR 40,–. Huurder ontvangt van BikeFlip een vervangende fiets nadat de aangifte is afgerond.

Belangrijk: indien door huurder niet, of niet tijdig, melding wordt gedaan van vermissing of diefstal van de Fiets, of de fietssleutel niet door huurder aan BikeFlip kan worden overhandigd, is Huurder aan BikeFlip een schadevergoeding verschuldigd van EUR 100,–. Na betaling ontvangt huurder van BikeFlip een vervangende fiets.

Groot gezin? Daar hebben we familiekorting voor! Vanaf drie abonnementen of meer krijgt u 20% korting op de totaalprijs!

Rekenvoorbeeld drie abonnementen:

((1 x 26 inch fiets = €12,50 p.m.) + (1 x 18 inch fiets = €8,50 p.m.) + (1 x 12 inch fiets = €5 p.m.)) x 80% = €20,80 p.m. (i.p.v. €26,- p.m.!)

Geef het even aan als extra opmerking bij het invullen van het aanmeldformulier!

Wij gaan meteen voor u aan de slag. Wij maken zo snel mogelijk een afspraak om de door u uitgekozen fiets langs te brengen. Liever zelf nog even kijken naar ons diverse aanbod van circulaire fietsen? Dan kunt u gerust een afspraak maken om langs te komen bij onze werkplaats op de Rhonedreef 40! U begint uiteraard pas met betalen op de dag dat de fiets is afgeleverd.

Jazeker! Als uw fiets stuk is komen wij langs met de bakfiets om deze te repareren.

Dat kan zeker! Er geldt enkel 1 maand opzegtermijn, die ingaat op de dag dat u aan ons laat weten het abonnement te willen opzeggen. U kunt de fiets uiteraard blijven gebruiken tot de laatste dag dat u nog een abonnement heeft.

Zet je alvast op de BikeFlip lijst! Zo voorkom je dat je later op de wachtlijst komt.

>> Naar de BikeFlip lijst

Fietsen

Indien de fiets door de gemeente is verwijderd, heeft Huurder maximaal drie dagen de tijd deze zelf op te halen bij het gemeentelijk (fietsen)depot. Eventuele verkrijgingskosten of andere kosten zijn voor rekening van Huurder. Het verwijderen van de fiets door de gemeente zal worden beschouwd als een onterechte flip (zoals omschreven in de algemene voorwaarden). Nadat de Fiets minimaal drie dagen beschikbaar is geweest bij het depot, haalt BikeFlip de fiets op en zal contact worden opgenomen met Huurder om een nieuwe fiets te leveren. BikeFlip heeft het recht kosten hiervoor in rekening te brengen bij huurder zoals eventuele verkrijgingskosten en de kosten van een onterechte flip.

Jazeker! Wij proberen altijd een fiets te regelen die voldoet aan de wensen van uw kind. Als duurzame startup zijn wij afhankelijk van het tweedehands aanbod en hebben wij niet altijd elk model fiets in voorraad. Kijk snel bij onze fietsen voor het actuele aanbod. Zit er toch niks bij? Stuur een mailtje met uw wensen naar contact@bikeflip.nl, dan gaan wij voor u aan de slag!

Onze dank is groot! Die nemen wij graag in :-). Vul snel ons fietsenformulier in!