Werken bij BikeFlip?

Ben jij enthousiast geworden van BikeFlip en wil je onderdeel worden van een snelgroeiend bedrijf met een circulaire en sociale impact? Kijk welke vacatures er op dit moment open staan of stuur een open sollicitatie naar vacatures@bikeflip.nl

Leermeester Fietstechnicus

BikeFlip is op zoek naar een leermeester die het leuk vindt om samen met onze leerlingen onze werkplaats uit te bouwen. Ben jij onze gedroomde kandidaat maar heb je nog vragen, neem dan contact met ons op. Klik op de titel voor de vacature.

Marketing Stagiaires

Vanaf februari 2022 is er nog 1 stageplek vrij voor een enthousiaste en gepassioneerde offline impact marketeer. Lijkt dit je wat en volg jij op dit moment een relevante HBO of WO studie, neem dan contact met ons op. Klik op de titel voor de vacature.

'Flipper'

Vind je het leuk om fietsen te brengen en te halen, kleine reparaties uit te voeren en kan je goed met kinderen en ouders omgaan? Ben je in bezit van rijbewijs B en op zoek naar een leuke baan naast je studie bij een jong bedrijf? BikeFlip zoekt naar flippers die vanaf maart 2022 kunnen starten. Klik op de titel voor de vacature.

Leerling Fietstechnicus

Vind je het leuk om met je handen te werken en te leren hoe je alle onderdelen van de fiets kunt repareren? Bij BikeFlip kun je een leerwerktrajecten volgen waarbij je terecht komt in een tof team met leuke collega's. Neem contact met ons op als je interesse hebt.