Vacature: Flipper

Kinderen groeien, fietsen niet!

Bezorger van BikeFlip, de zogenaamde “Flipper”, hét gezicht van het bedrijf en heeft daarmee een cruciale rol in het leveren van de upcycled kinderfietsen bij onze klanten. De Flipper is een vriendelijke ambassadeur van het bedrijf, die families van een mooie, passende en werkende kinderfiets voorziet. De werkzaamheden bestaan uit het laden van fietsen in de bus, het rijden van klant naar klant en het repareren, ophalen en flippen van fietsen. Daarnaast voorzie je de ouders van advies en help je de kinderen op het zadel.

 

Waar staan we nu?

Kinderen groeien, fietsen niet. En BikeFlip groeit mee! BikeFlip biedt een oplossing voor alle kinderen die snel hun fiets uitgroeien: een maandelijks abonnement op een tweedehands kinderfiets inclusief reparatie en omruil service aan huis. Dit helpt voor het ontzorgen van de ouders en een glimlach bij de kinderen. Alle fietsen zijn tweedehands, dit zorgt ervoor dat iedereen een steentje bij kan dragen aan een duurzame en circulaire economie en van alle fietsen zolang mogelijk plezier kan worden beleefd. Past de fiets niet meer? Dan ruilen we hem in voor een groter formaat en kan een ander kind worden blij gemaakt met de ingeleverde fiets. Ons doel is het verkleinen van de berg met ruim 4 miljoen ongebruikte fietsen, het ontzorgen van ouders door onze te gekke service en het blij maken van kinderen met onze prachtige fietsen.

Wat ga je doen?

Als onze enige echte Flipper ga je 1 á 2 dagen in de week fietsen bezorgen en ophalen in onze bezorggebied. Dit doe je in onze bakwagen of op onze elektrische bakfiets! De specifieke dagen plannen wij in overleg en zijn vaste dagen voor elk studieblok. Ideaal te combineren met je studie dus. Het werk is afwisselend. Je start in de ochtend door samen met de werkplaatsmanager de fietsen voor die dag in te laden. Hierna bespreken jullie samen de route en bijzonderheden onder het genot van een kopje koffie en ga je zelfstandig op pad. Tijdens je route breng je fietsen weg, haal je fietsen op en voer je soms een kleine reparatie uit. De skills hiervoor brengen wij je bij tijdens onze trainingsdag op de werkplaats. Aan het einde van de dag laden jullie de wagen weer samen uit en bespreken jullie het is gegaan. Werken bij BikeFlip betekent dat je alle tijd hebt om met ouders een praatje te maken of kinderen extra blij kan maken door stickers en kleurplaten uit te delen.

 

Wie ben jij?

 • Je wilt een ambassadeur zijn van ons circulaire BikeFlip verhaal.
 • Je bent zelfstandig en assertief.
 • Je bent positief ingesteld, enthousiast en het gezicht van Bikeflip!
 • Je bent communicatief vaardig en een teamspeler.
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B, ervaring met het rijden in een bestelbus is een pré. 
 • Je vindt het leuk om kinderen blij te maken met een nieuwe fiets.
 • Je hebt affiniteit met (en het repareren van) fietsen en circulaire economie is een pré. 

Wat bieden wij?

 • Een leuke baan bij een innovatieve en ambitieuze startup.
 • Een ingang in het startup ecosysteem.
 • We zijn een jong bedrijf, snelgroeiend dus alle lijntjes zijn nog kort. 
 • Een goed salaris en gezellige borrels! 
 • Aanvang: zo snel mogelijk
 • Een nulurencontract, zzp/freelance is bespreekbaar

 

Sta je te springen om kinderen blij te maken met hun fiets? Stuur dan een korte motivatie en je CV naar madelief@bikeflip.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Madelief of bellen naar: 030-227 1921.