Werken bij BikeFlip?

Wil je onderdeel worden van een jong en snelgroeiend bedrijf dat zowel circulair als sociaal is? Bij BikeFlip is de sfeer altijd goed! Kijk welke vacatures er op dit moment openstaan of stuur een open sollicitatie naar vacatures@bikeflip.nl
Voor leerjaar 2023 is er één stageplek vrij voor een enthousiaste en gepassioneerde stage Business Operator. Als Business Operator regel je organisatorische en administratieve zaken. Klik dan op de titel voor de vacature.
BikeFlip is er één stageplek vrij voor een enthousiaste en gepassioneerde online impact marketeer. Lijkt dit je wat en volg jij op dit moment een relevante HBO- of WO-studie? Klik dan op de titel voor de vacature.
BikeFlip is op zoek naar een specialist op het gebied van Marketing die ons komt versterken! Ben jij resultaatgericht en data-gedreven? Klik op de titel voor de vacature.
BikeFlip is op zoek naar een leermeester die het leuk vindt om samen met onze leerlingen onze werkplaats uit te bouwen. We vinden het leuk als je contact met ons opneemt, ook als je nog vragen hebt. Klik op de titel voor de vacature.
Vind je het leuk om met je handen te werken en te leren hoe je alle onderdelen van de fiets kunt repareren? Bij BikeFlip kun je een leerwerktraject volgen. Je komt terecht in een tof team met leuke collega's. Neem contact met ons op als je interesse hebt.
Vind je het leuk om fietsen te brengen en te halen, kleine reparaties uit te voeren en kan je goed met kinderen en ouders omgaan? Ben je in bezit van rijbewijs B en op zoek naar een leuke baan naast je studie bij een jong bedrijf? BikeFlip zoekt naar flippers! Klik op de titel voor de vacature.
Heb je al enige ervaring in zandstralen en poedercoaten? En werk je nauwkeurig? BikeFlip is op zoek naar een zandstraler en poedercoater om onze poedercoat premium fietsen nóg strakker te maken en het productieproces te blijven verbeteren. Klik op de titel voor de vacature.​

Meet the team!