Werken bij BikeFlip?

Wil je onderdeel worden van een jong en snelgroeiend bedrijf dat zowel circulair als sociaal is? Bij BikeFlip is de sfeer altijd goed! Kijk welke vacatures er op dit moment openstaan of stuur een open sollicitatie naar vacatures@bikeflip.nl
BikeFlip is op zoek naar een enthousiaste creatieveling die ons Marketing team komt versterken. Ben jij niet weg te slaan van instgram en TikTok? Lijkt het je leuk om creatieve content te bedenken en onze BikeFlip avonturen vast te leggen voor onze socials? Dan is BikeFlip op zoek naar jou!
Voor leerjaar 2024/2025 is er één stageplek vrij voor een enthousiaste en gepassioneerde stage Business Operator. Als Business Operator regel je organisatorische en administratieve zaken. Interesse? Klik dan op de titel voor de vacature.
Bij BikeFlip zijn er twee stageplekken vrij voor een enthousiaste en gepassioneerde online impact marketeer. Lijkt dit je wat en volg jij op dit moment een relevante HBO- of WO-studie? Klik dan op de titel voor de vacature.
Vind je het leuk om fietsen te brengen en te halen, kleine reparaties uit te voeren en kan je goed met kinderen en ouders omgaan? Ben je in bezit van rijbewijs B en op zoek naar een leuke baan naast je studie bij een jong bedrijf? BikeFlip zoekt naar flippers! Klik op de titel voor de vacature.
Heb je al enige ervaring in zandstralen en poedercoaten? En werk je nauwkeurig? BikeFlip is op zoek naar een zandstraler en poedercoater om onze poedercoat premium fietsen nóg strakker te maken en het productieproces te blijven verbeteren. Klik op de titel voor de vacature.​

Meet the team!