Betaal jij te veel voor je kinderfietsen? Bespaar 829 euro. - BikeFlip

Betaal jij te veel voor je kinderfietsen? Bespaar 829 euro.

Oct 04, 2023Medewerker BikeFlip

Betaal jij te veel voor je kinderfietsen? En denk je weleens; is het alwéér tijd voor een nieuwe kinderfiets?

Kinderen groeien natuurlijk razendsnel en daardoor groeien ze ook snel uit hun fietsen.

Maar zeg nou zelf, handelen via marktplaats of weer een splinternieuwe (en prijzige) fiets aanschaffen is geen to-do'tje waar iedereen van staat te springen...

Hieronder leg ik je uit hoe jij ervoor kan zorgen dat je niet teveel betaald voor je kinderfietsen en hoe je uiteindelijk een mooi bedrag van €829,- kan besparen! 

 financial overview

Let me introduce you to BikeFlip! 

Kinderen doen gemiddeld maar één tot anderhalf jaar met een fiets, dan zijn ze te groot geworden en de fiets te klein. Door elk jaar een nieuwe fiets te moeten kopen, kunnen die kosten al gauw oplopen. Maar bij BikeFlip ben je voor een vast en laag bedrag per maand altijd verzekerd van een betrouwbare kinderfiets. 

Wat je vaak ziet is dat enthousiaste ouders een splinternieuwe fiets op de groei kopen en wachten op het allerlaatste moment tot het echt tijd wordt voor een nieuwe. Hierdoor blijven kinderen soms te lang met een te kleine fiets rondfietsen. Hierdoor kunnen gevaarlijk situaties ontstaan of eventueel pijntjes bij je kind, daar lees je hier meer over. 

Meer weten over BikeFlip en onze missie?

De meeste kinderen beginnen vanaf 3 jaar met een driewieler of loopfiets en eindigen met een volwassen (28 inch) fiets rond de 13 jaar. Wist je dat tussen deze twee maten wel 8 verschillende soorten maten fietsjes bestaan? Voor ieder wat wils dus, alleen een dure grap voor de portemonnee met al deze verschillende maten.

In een periode van 10 jaar kunnen de kosten hoog oplopen voor steeds een vervangende fiets. Gelukkig hebben wij daar bij BikeFlip een mooie oplossing voor gevonden! Het voordeel met een BikeFlip abonnement zijn de gratis servicekosten (denk aan bezorgen en reparatie aan huis), samen met verlichting en een slot! Bij een nieuwe fiets is dit vaak niet zo en zijn de kosten voor reparatie helemaal voor jezelf. Bovendien hoef je niet met een lekke band of losse ketting naar de fietsenwinkel; BikeFlip komt gewoon aan je deur om al je fietsprobleempjes op te lossen! 

 

En hoe zit het dan met Marktplaats?

Uren lang scrollen op Marktplaats opzoek naar een leuke deal, heb je er net een gevonden, biedt er iemand weer meer. En kan je weer opnieuw beginnen...

BikeFlip heeft het grootste assortiment unieke kinderfietsen van Nederland, die overzichtelijk afgebeeld staan op onze webshop. Met een team van experts worden de tweedehands fietsen bekeken en hoogwaardig opgeknapt. Deze betrouwbare kinderfietsen van goede kwaliteit worden dan gemakkelijk voor de deur afgezet.

Je wilt graag een BikeFlip abonnement, maar je weet niet hoe? Ga dan naar onze 'hoe werkt het?' pagina.

Kortom, bespaar niet alleen geld op je kinderfietsen, maar ook een heleboel tijd en ongemak. Dus stop met het te veel betalen voor kinderfietsen en neem een kijkje bij BikeFlip.

More articles