BikeFlip breidt uit naar Almere: meer glimlachen, meer duurzame ritten! - BikeFlip

BikeFlip breidt uit naar Almere: meer glimlachen, meer duurzame ritten!

Jun 28, 2024Medewerker BikeFlip

We zijn verheugd aan te kondigen dat BikeFlip vanaf 2 juli zijn servicegebied uitbreidt naar de levendige stad Almere! Dit betekent dat nog meer gezinnen kunnen genieten van het gemak en de duurzaamheid van het BikeFlip kinderfietsabonnement met full service.

Wat is BikeFlip?

BikeFlip is een unieke service ontworpen om mee te groeien met je kind. Wij bieden een circulair abonnementsmodel voor kinderfietsen, zodat je kind altijd de perfecte fietsmaat heeft. Onze missie is om fietsen te upcyclen en op te knappen, afval te verminderen en duurzaamheid te bevorderen.

Hoe werkt BikeFlip?

  1. Kies je fiets: Gebruik onze BikeFinder-tool om de perfecte fiets voor je kind te vinden uit onze uitgebreide collectie.
  2. Gratis bezorging: Wij leveren de fiets binnen 48 uur bij je thuis af en stellen hem ter plekke nog even af voor je.
  3. Geniet van de rit: Je kind kan zonder zorgen genieten van zijn fiets.
  4. Gratis reparaties: Als de fiets kapot gaat, komen wij hem bij je thuis repareren.
  5. Flip voor een grotere maat: Wanneer je kind uit de fiets groeit, ‘flip’ je hem eenvoudig voor een grotere maat. De oude fiets wordt opgeknapt voor een ander kind om weer van te genieten.

Waarom kiezen voor BikeFlip?

  1. Duurzaamheid: Elke opgeknapte fiets bespaart 96 kg CO2-uitstoot, wat bijdraagt aan een groenere planeet.
  2. Gemak: Met onze thuisbezorg- en reparatieservices bespaar je tijd en moeite.
  3. Betaalbaarheid: Vanaf slechts €3 per maand is ons abonnement een kosteneffectieve manier om ervoor te zorgen dat je kind altijd de juiste fiets heeft.
  4. Flexibiliteit: Je kunt je abonnement maandelijks opzeggen, en we beginnen pas met factureren als je 100% tevreden bent.
  5. Gemeenschapsimpact: Door BikeFlip te ondersteunen, help je ook bij het creëren van werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en draag je bij aan sociale projecten.

Waarom Almere?

Almere staat bekend om zijn kindvriendelijke omgeving en actieve levensstijl. Door onze diensten naar Almere te brengen, willen we duurzame en handige fietsopties toegankelijk maken voor meer gezinnen. Deze uitbreiding is onderdeel van ons bredere doel om onze service door heel Nederland te introduceren, waardoor elke rit van een kind leuk en milieuvriendelijk wordt.

Doe mee met onze missie om afval te verminderen en een gezondere levensstijl te bevorderen. Kies voor BikeFlip en geniet van de perfecte fiets voor elke groeifase van je kind.

Voor meer informatie, bezoek onze website en ontdek hoe eenvoudig en lonend het is om je fiets te flippen met BikeFlip!

More articles