BikeFlip breidt uit naar Rotterdam! - BikeFlip

BikeFlip breidt uit naar Rotterdam!

Aug 09, 2024Medewerker BikeFlip

We hebben groot nieuws! Vanaf 21 augustus breiden we ons BikeFlip-servicegebied uit naar delen van de bruisende stad Rotterdam inclusief  Schiedam en Capelle a/d IJssel! 🎉

Dit betekent dat nog meer gezinnen nu kunnen genieten van het gemak en de duurzaamheid van een BikeFlip kinderfietsabonnement met volledige service.

Wil je weten of jij binnen ons servicegebied valt klik dan hier om onze postcodecheck te doen.

Wat maakt BikeFlip zo bijzonder?

BikeFlip biedt een circulair abonnementsmodel voor kinderfietsen, zodat je snel groeiend kind altijd de perfecte fietsmaat heeft. Onze missie is simpel: ongebruikte fietsen upcyclen, afval en uitstoot verminderen om zo bij te dragen aan een duurzamere wereld. En het beste deel? We maken het super makkelijk voor jou en je gezin.

Hoe werkt het?

  1. Kies je kinderfiets: Gebruik onze handige BikeFinder-tool om de ideale fiets voor je kind te vinden.
  2. Gratis bezorging: Binnen 48 uur leveren we de fiets bij je thuis en stellen hem perfect af voor je kind.
  3. Geniet van de rit: Zorgeloos fietsen voor je kind gegarandeerd!
  4. Gratis reparaties: Gaat de kinderfiets kapot? Wij komen langs met een flipper en fixen het.
  5. Flip naar een grotere maat: Groeit je kind uit de fiets? Geen probleem, flip de fiets voor een grotere maat en wij knappen de oude kinderfiets op voor het volgende kind.

Waarom kiezen voor BikeFlip in Rotterdam?

  • Duurzaamheid: Met elke kinderfiets die we opknappen en dus niet nieuw gekocht of geproduceerd hoeft te worden, bespaar je 96 kg CO2-uitstoot, wat is voor onze planeet.
  • Gemak: Thuisbezorging, reparaties en flips besparen je tijd en gedoe.
  • Betaalbaarheid: Vanaf slechts €3,- per maand heeft je kind altijd de juiste fiets.
  • Flexibiliteit: Maandelijks opzegbaar, en we factureren pas als je 100% tevreden bent.
  • Sociale impact: We creëren werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en dragen bij aan sociale projecten om mobiliteitsarmoede te verminderen.

Waarom Rotterdam?

Rotterdam is een stad vol energie, diversiteit en mogelijkheden. Bovendien is een van onze oprichters geboren en getogen in deze geweldige stad, wat deze uitbreiding extra speciaal maakt. We zijn ervan overtuigd dat we hier een enorme impact kunnen maken. Binnenkort openen we zelfs een lokale winkel waar je de kinderfietsen fysiek kunt zien en testen! We houden jullie nog op de hoogte van wanneer dit zal zijn.

More articles