BikeFlip: de fiets groeit mee met je kind, zonder gedoe! - BikeFlip

BikeFlip: de fiets groeit mee met je kind, zonder gedoe!

Jan 03, 2024Paulina Gdaniec

Kinderen groeien snel en groeien daardoor ook weer snel uit hun fiets. De oude fietsen staan in de weg in je garage, wachtend tot een moment waar het gelukt is om er weer een nieuwe eigenaar voor te vinden. Maar daar kan vaak nog wel enige tijd tussen zitten en tot die tijd staan er vaak te veel fietsen in je garage.

BikeFlip lost dit voor je op! BikeFlip is een innovatief initiatief die een abonnement voor kinderfietsen aanbiedt, waarmee je de fiets van je kind moeiteloos kunt omruilen voor een grotere maat zonder extra kosten. We ontzorgen je volledig, lees hier hoe het werkt!

 

Waarom BikeFlip? Omdat kinderen groeien, fietsen niet!

Een verkeerde maat fiets brengt het fietsplezier van je kind niet ten goede. Sturen en trappen wordt lastiger en daarnaast is het ook een stuk minder veilig. Daarom heb je met BikeFlip altijd een juiste maat fiets en helpt BikeFlip je daarnaast met de fiets als er iets niet helemaal goed is of de fiets een reparatie nodig heeft.

 

Het BikeFlip proces: Snel en gemakkelijk

  1. Kies je nieuwe fiets: Ga naar onze online shop en kies de perfecte fiets voor je opgroeiende kind. We hebben een uitgebreide selectie voor elke fase, met verschillende maten, kleuren en specificaties van de fiets. De fiets wordt geleverd op jouw voorkeursdag en tijdstip, zelfs binnen 48 uur!
  2. Fiets te klein of iets kapot? Neem contact met ons op om ons te laten weten dat het tijd is voor een flip of reparatie. Je mag zelf de nieuwe fiets uitkiezen, geef die aan ons door en we maken samen een afspraak wanneer we de fiets voor je flippen. We begeleiden je door het proces en beantwoorden al je vragen.
  3. That’s it! Altijd de perfecte fiets en blije kinderen. Je kind blij, onze planeet minder vervuild en jij zorgen vrij.

De optie om een fiets te wisselen via de selfservice centra wordt verwacht in 2024.

 

Fiets eerst uitproberen? Boek een testrit!

Nieuwsgierig naar de nieuwe fietsen die we aanbieden? Voordat je een beslissing neemt, kun je een proefrit maken. Het is de perfecte mogelijkheid voor je kind om nieuwe fietsen uit te proberen en de fiets te vinden die precies goed voelt.

Boek hier je proefrit!

 

Zelfbedienings centrum

We begrijpen dat gemak belangrijk is, daarom hebben we een gebruiksvriendelijk self-service centrum geïntroduceerd. Hier kun je eenvoudig je BikeFlip abonnement bekijken, beheren en reparatieverzoek doorgeven. Binnenkort kan je daar ook je flips doorgeven! Ga naar uw klant self-service centrum.

 

Groei nooit meer uit de fiets!

Met onze BikeFlip-functie groeit de fiets van je kinderen mee, zodat de fiets altijd de perfecte maat is voor de vele fietsavonturen van jouw avonturier.

Klaar om de volgende fase tegemoet te fietsen? Start het proces vandaag nog!

More articles