De rit soepel houden: Probleemloze reparaties met BikeFlip! - BikeFlip

De rit soepel houden: Probleemloze reparaties met BikeFlip!

Dec 20, 2023Medewerker BikeFlip

Bij BikeFlip geloven we dat fietsplezier start bij een goed werkende fiets. Daarom delen wij graag nog een groot voordeel van een BikeFlip-abonnement: gratis en zorgeloze reparaties!

Onverhoopt kan het altijd gebeuren dat een kinderfiets niet meer lekker rijdt, omdat hij bijvoorbeeld verkeerd is gevallen, een lekke band heeft of gewoon wat liefde en onderhoud nodig heeft. Maar maak je geen zorgen! Ons toegewijde team van fietsdeskundigen staat klaar om snel het probleem aan te pakken en jouw kleine avonturier weer snel op de weg te krijgen.

Snelle en gratis reparaties, ook aan huis!

Een fiets is een gebruiksonderwerp en reparaties en slijtage horen daarbij. Daarom bieden we gratis reparaties aan als onderdeel van je BikeFlip-abonnement. Als er iets aan de fiets moet worden gerepareerd, helpen wij je graag snel verder!

Hoe het werkt: zo simpel als het kan zijn

Ondek het probleem: Als de fiets van je kind aandacht nodig heeft, laat het ons dan weten. Of het nu gaat om een lekke band, piepende remmen of iets anders dat niet goed werkt, onze deskundige technici staan klaar om te helpen.

Neem contact met ons op: Gebruik ons handige reparatieformulier in je account om ons te helpen om het probleem te identificeren. Dit stelt ons in staat om ons beter voor te bereiden op het reparatiebezoek en de juiste onderdelen voor jullie fiets mee te nemen. Je kunt kiezen welke dag het beste uitkomt voor de reparatie bij jullie thuis. Je mag natuurlijk ook altijd met de fiets langskomen bij onze werkplaats, waar we de fiets direct voor je kunnen repareren of flippen!

Dat is alles! Zodra we je reparatieverzoek met je voorkeurstijd ontvangen, plannen we de reparatie in. De ochtend van de gekozen reparatie dag sturen we je een e-mail met een specifieker tijdsvak, zodat je niet de hele dag thuis op ons hoeft te wachten.

Bekijk hier het reparatieformulier!

Reparatie form

 

In 2024 zullen we een nieuwe tool introduceren voor het melden en volgen van reparaties in het BikeFlip selfservice center. Zo wordt het nóg makkelijker om je reparatie door te geven.

Zorgeloos fietsen met BikeFlip

Met BikeFlip abonneer je je niet alleen op een fiets, je kiest voor een zorgeloze, betrouwbare fietservaring. Van handige reparaties tot onderhoud en flips, dat zit allemaal in ons pakket. Omdat elke rit een blije rit zou moeten zijn!

Toegang tot het reparatieformulier of plan vandaag nog een bezoek in!

More articles