Samen op weg naar een circulaire economie; de voordelen van het abonnementsmodel - BikeFlip

Samen op weg naar een circulaire economie; de voordelen van het abonnementsmodel

Apr 15, 2024Medewerker BikeFlip

In een oogwenk groeien je kinderen op. Ze leren lopen, fietsen, praten en ontwikkelen zich op hun eigen tempo tot nieuwsgierige ontdekkers. Elke dag brengt nieuwe avonturen met zich mee. De tijd vliegt voorbij en dit vraagt om constante flexibiliteit van de benodigdheden en ondersteuning om hen heen. Kinderbenodigdheden worden dan ook vaak maar kort gebruikt. Niet alleen zonde voor de portemonnee, maar ook voor de planeet. Gelukkig kan het anders, goedkoper én duurzamer!

Door te kiezen om producten te hergebruiken en te repareren, verminderen we onze CO2 impact. Dit doen we samen. Als organisatie, samen met jou en samen met steeds meer bedrijven die overstappen over naar dit type dienstverlening.

Samen met bedrijven zoals Babyloop werken we aan onze missie, een bedrijf dat zich inzet om de circulariteit van babyproducten te vergroten. Net zoals bij het eenvoudige en betrouwbare BikeFlip abonnementbetaal je een vast bedrag per maand, voor alleen de periode waarin je het product daadwerkelijk gebruikt. Geen verspilling dus. Als je de spullen niet meer nodig hebt, dienen die als doel weer een glimlach te toveren op het gezicht van het volgende kind en ouder. Ruimte in je huis én in je hoofd.

 

Alle producten zijn professioneel gereinigd en van topkwaliteit. Kinderwagens, wipstoelen, speelgoed, reisproducten, alles wat je nodig hebt. Babyloop zorgt ervoor dat zij de beste babyspullen selecteren op basis van kwaliteit en duurzaamheid. Je bespaart door dit abonnement tot wel 70% ten opzichte van de nieuwprijs, doordat je slechts huur betaald voor de maanden dat je het product gebruikt.

Laten we samen aan een toekomst bouwen waarin circulaire duurzaamheid en verantwoordelijkheid hand in hand gaan. Een toekomst waarin we bijdragen aan positieve verandering. Samen maken we de wereld een beetje mooier, stap voor stap, fiets voor fiets, glimlach voor glimlach. Dat begint nu, samen met ons.

Mocht je hier net zo enthousiast over zijn als ons en wil je bijdragen aan onze gezamenlijke missie dan is dit je lucky day. Alle BikeFlip klanten en volgers krijgen nu 30% korting op hun eerste maand bij Babyloop (bij een minimale huurperiode van 3 maanden) met de code "BikeFlip". Probeer het eens uit!

More articles