Top 10 beste kinderfiets merken van 2024 - BikeFlip

Top 10 beste kinderfiets merken van 2024

Sep 19, 2024Medewerker BikeFlip

Ben je op zoek naar de beste kinderfietsen van 2024? Of je nu een loopfiets voor peuters of een mountainbike met versnellingen voor kinderen zoekt, wij hebben alles wat je nodig hebt! Onze lijst van de top 10 kinderfiets merken van 2024 bevat niet alleen kinderfietsen van topkwaliteit, maar ook refurbished kinderfietsen die helpen je CO2-voetafdruk te verkleinen. Met BikeFlip’s duurzaamheidsinitiatief bespaar je tot wel 96 kg CO2 per fiets die je niet nieuw koopt – een goede keuze voor zowel je kind als de planeet!

 

Top 10 kinderfiets merken van 2024

10. Mace – Gemaakt door Chicco

Maat: Loopfiets 

Zoek je de perfecte loopfiets voor peuters? De Mace loopfiets in felrood is ideaal voor kinderen van 1-4 jaar die leren balanceren. Gemaakt door Chicco, biedt deze stevige fiets stijl en functionaliteit, en is het een uitstekende keuze voor jonge fietsers.

 

L.89 - BikeFlip

 Bekijk de Mace loopfiets hier.

 

9. Loekie – Soukina (12 inch)

Maat: 12 inch

De Loekie Soukina is perfect voor kinderen van 2-4 jaar. Deze glanzende blauwe fiets wordt geleverd met optionele zijwieltjes, wat het een ideale introductie maakt tot fietsen, met een veilige en leuke rijervaring.

 

12.88 - BikeFlip

Ontdek Soukina op BikeFlip.

 

8. Cortina – Wolf (26 inch)

Maat: 26 inch


Voor oudere kinderen van 8-10 jaar is de Cortina Wolf een 26-inch fiets met handremmen, terugtraprem en voordrager. Met zijn stoere zwarte frame en stevige ontwerp is deze fiets ideaal voor kinderen die veilig hun buurt willen verkennen.

 

26.571 - BikeFlip

Bekijk Wolf hier.

 

7. BTWIN – Yosef (20 inch)

Maat: 20 inch

Yosef is een 20-inch fiets voor kinderen van 7-9 jaar die houden van avontuur. Met 6 versnellingen is deze multi-gear mountainbike voor kinderen perfect voor kinderen die graag nieuwe terreinen verkennen en van snelheid houden.

 

20.354 - BikeFlip

Vind Yosef hier.

 

6. BikeFlip – Vieve (22 inch)

Maat: 22 inch


De BikeFlip Vieve is een stevige 22-inch fiets voor kinderen van 8-10 jaar. Met een terugtraprem, vaste verlichting, voordrager en een robuust frame is deze fiets ideaal voor dagelijks gebruik en biedt hij zowel stijl als veiligheid.

 

22.168 - BikeFlip

Bekijk Vieve op BikeFlip.

 

5. Sparta – Lott (28 inch)

Maat: 28 inch


De Sparta Lott is een elegante beige fiets met 3 versnellingen, perfect voor kinderen van ongeveer 10 jaar. Met een stevig voordrager en stuurvergrendeling is deze praktische fiets ideaal voor het vervoeren van kleine ladingen en woon-werkverkeer. 

 

28.2364 - BikeFlip

Bekijk Lott hier.

 

4. BikeFlip – Lucia (24 inch)

Maat: 24 inch


De BikeFlip Lucia is een 24-inch fiets voor kinderen van 9-10 jaar. Deze fiets heeft zowel hand- als terugtrapremmen, wat zorgt voor extra veiligheid en controle tijdens de ritjes van je kind. Bovendien is hij net zo leuk als praktisch!

 

24.610 - BikeFlip

Ontdek Lucia hier.

 

3. Kawasaki – Lutgarde (16 inch)

Maat: 16 inch


De Kawasaki Lutgarde is een felgroene fiets voor kinderen van 3-6 jaar. Met shock-dempers en optionele zijwieltjes is hij ideaal voor jonge avonturiers die graag over onverharde paden en kleine heuvels rijden. Een spannende keuze voor je kleine ontdekker!

 

16.210 - BikeFlip

Bekijk Lutgarde hier.

 

2. BikeFlip – Bill (Loopfiets)

Maat: Loopfiets


De BikeFlip Bill is de perfecte loopfiets voor peuters tot 85 cm (ongeveer 2-3 jaar oud). Deze lichtgrijze fiets helpt jonge kinderen hun balans en coördinatie te ontwikkelen, waardoor het een geweldig eerste stapje richting fietsen is.

 

L.87 - BikeFlip

Ontdek Bill hier.

 

1. Puky – Dex (18 inch)

Maat: 18 inch


De Puky Dex is een 18-inch fiets voor kinderen van 6-7 jaar. Met zijn robuuste blauwe frame is hij perfect voor dagelijks gebruik, of het nu gaat om naar school fietsen of spelen met vrienden. Deze fiets biedt een veilige en betrouwbare rit.

 

Vind Dex hier.

  

Waarom kiezen voor refurbished kinderfietsen?

Door te kiezen voor refurbished kinderfietsen via BikeFlip, bespaar je niet alleen geld, maar draag je ook bij aan een beter milieu. Refurbished fietsen helpen afval te verminderen en CO2-uitstoot te verlagen, met een besparing van ongeveer 96 kg CO2 per fiets. Bovendien vernieuwen we ons aanbod wekelijks met nieuwe merken en modellen. Kijk regelmatig terug om de nieuwste opties in onze winkel te ontdekken!

Bij BikeFlip zijn we toegewijd aan het aanbieden van duurzame kinderfietsen die bijdragen aan een circulaire economie. Of je nu op zoek bent naar een loopfiets of een mountainbike met versnellingen, je vindt altijd betrouwbare en stijlvolle opties voor je kind.

Word vandaag nog lid van de BikeFlip-community en ontdek een duurzamere manier om met het hele gezin van fietsen te genieten.

More articles

BikeFlip’s missie gaat verder! - BikeFlip
Medewerker BikeFlipAug 15, 2024