De top 7 beste kinderfiets merken van 2022 - BikeFlip

De top 7 beste kinderfiets merken van 2022

Oct 09, 2023Medewerker BikeFlip

Ben je benieuwd of opzoek naar de beste kinderfiets merken van dit jaar? Vaak zijn deze fietsen van goede kwaliteit en hebben een leuke thema! Daarom heb ik de beste kinderfiets merken voor jou op een rijtje gezet! 

 

Volare 

Volare komt uit Volendam en is één van de beste kinderfiets fabrikanten uit ons land voor zowel jongens als meisjes. Deze fietsen zijn veilig én betrouwbaar. De fietsen zijn voor kinderen van alle leeftijden, vanaf 3 jaar en ouder. Het oog wil ook wat, daarom staan deze fietsen ook bekend om hun creatieve designs en strakke modellen. Kijk bijvoorbeeld deze 16 inch Volare op onze webshop. 

  

Volare 16 inch populaire kinderfiets merk

 

Ken is een sterke 16 inch Volare van BikeFlip!

  

Loekie 

Loekie staat bekend om de kleurrijke kinderfietsen van sterk en duurzaam materiaal. Ze maken voornamelijk fietsen voor de allerjongsten, van 3 tot 9 jaar oud. Hun belangrijkste inspiratiebron zijn de kinderen zelf, vandaar de fantasierijke designs! Dit is te zien bij deze 12-inch fiets. 

  

Loekie 12 inch populaire kinderfiets merk 

Stijn is een levendige 12 inch Loekie fiets!

 

 

Alpina

Alpina, nóg een Nederlands populair fietsenmerk afkomstig uit Zwolle. Ze hebben voor ieder kind wat wils met een leeftijd van 2 jaar tot 12 jaar. Ook dit merk staat bekend om een zeer hoge kwaliteit met designs van stoere allround bikes tot prinsessen fietsjes.

 

Alpina 20 inch populaire kinderfiets merk

Bowie is een leuke Alpina 20 inch fiets met terugtraprem!

  

Yipeeh   

De Yipeeh fietsen zijn voor de allerkleinsten, want deze fietsen gaan maar tot 16 inch. Zo is Yipeeh ook één van de beste op het gebied van loopfietsen. BikeFlip heeft op dit moment maar één Yipeeh fiets in het assortiment en dat is deze 16 inch.

 

Yipeeh 16 inch kinderfiets merk

Jimmy is onze krachtige Yipeeh 16 inch fiets.

  

Puky  

Puky maakt ook kinderfietsen voor de allerjongste fietsers. Het Duitse kinderfiets merk maakt loopfietsen, driewielers en fietsen voor kinderen van 14 jaar of jonger. Daarnaast heeft Puky ook de scooter step en deze zijn ook voor volwassen.  

 Loopfiets Puky kinderfiets merk

Kris is een leuke loopfiets met grote wielen van Puky!

 

More articles